Online jelentkezés 2009-es nyári táborainkba

Az idei nyári táboraink a következőképpen alakulnak:

2009. 07. 04-12. - Csépa - Brunner Noémi, Szász Gizella, Tekus András
2009. 07. 10-19. - Kemenesmihályfa - Gerencsér Orsolya, Szilvási Bertalan
2009. 07. 17-26. - Tamási - Udvardi Andrea, Tari Zsuzsanna
2009. 07. 31. - 2009. 08. 09. - Porrogszentkirály - Cserháti Péter
2009. 08. 14-23. - Csákvár - Bence Orsolya, Muntag Márton
2009. 08. 02-08. - Kemenesmihályfa - Győri bárka: Körmendy Máté
2009. 08. 09-15. - Terecsenypuszta - Pécsi bárka: Bánki Eszter, Nagy Dalma
Vak fiatalokkal közös tábor - 2009. 07. 13-19. - Szeged - Hack János
Bóbita (értelmi fogyatékosok tábora) - időpont és helyszín később derül ki. - Mikola Gyöngyvér

Az online kitölthető űrlap teljesen egyenrangú a postán beküldhető papírral. Ha ezt beküldöd, a papírral már nem kell bajlódnod. Hajtogass belőle inkább hajót. A kérdőívet csak regisztrált felhasználók tudják kitölteni, és felhasználónként egy jelentkezést fogad el a rendszer.

Előreláthatólag idén is csak egy táborba tudjuk elfogadni a jelentkezésedet. Örülnénk, ha mindenki azzal a csapattal táborozhatna, amelyikkel a legjobban szeretne, ezért jelöld be az első listán azt a tábort, amelyikbe leginkább menni szeretnél, a másodikon (a biztonság kedvéért) pedig azt, amelyikben másodsorban szívesen részt vennél, ha az elsőben nem lenne már hely.

Jelentkezési határidő a táborokra május 20., de legjobb, ha minél hamarabb jelentkezel, mert ha valahová túljelentkezés lesz, a korábban jelentkezők és a régebbi táborozók élveznek előnyt. A választ csak június elején kapod meg, az általad választott tábor vezetőjétől. Elképzelhető az is, hogy éppen két már megtelt tábort jelölsz be, ebben az esetben meg fogunk keresni, hogy egy harmadikat javasoljunk.

A táborok mindenki számára önköltségesek, idén 18 000 Ft lesz egy fő tábori díja, amit majd a táborvezetőnek kell befizetni. Ha teljesen megoldhatatlan számodra, hogy ezt kifizesd, ne maradj otthon, inkább kérdezd meg a gyülekezetedet, nem tud-e segíteni, vagy, ha ez az út sem járható, egyeztess a táborvezetővel, fizess, amennyit tudsz!

tovább, az ONLINE jelentkezési lapra >> -- Innen töltheted le a PAPÍRos jelentkezési lapot.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

felhasználók aktiválása

Az oldal adminisztrátorai aktiválták azokat, akik az elmúlt két hétben regisztráltak, Szóval lehet jelentkezni a táborokra, hajrá!