Felhívás az új Új ének szerkesztőbizottsága nevében

:: kategória:

A megjelenése óta eltelt tizenkét év és a megfogyatkozott raktári tartalék miatt a MEVISZ ismét kiadni készül az Új Ének ifjúsági énekgyűjteményt. A tervezett új kiadást fel kívánjuk frissíteni, s a gyülekezetek ifjúságaiban jelenleg népszerű, szeretett dalokkal feltölteni.
Ezért kérjük egyházunk lelkészeit, gyülekezeti és ifjúsági tagjait valamint együtteseit, hogy küldjék el a szerkesztőbizottság címére a mostani Új Énekben nem szereplő, de egy jövőbeli énekeskönyvben szívesen viszontlátott énekek kottáját. A beküldött énekek közül szerkesztőbizottságunk válogat majd. Az ifjúsági énekek mellett szívesen fogadunk gyermekénekeket is -a kicsik számára kedves dalokra nagy szükség lenne a gyülekezeti munkában.
A javasolt énekek kottáját, akkordjait, tempóját és stílusát az ujenek2@gmail.com e-mail címre várjuk. Ha van rá módotok, csatoljatok a kottához hallgatható minőségű mp3-felvételt is!
A dalok beküldésének határideje: 2010. január 15.
Egy friss, az evangélikus ifjúság valós énekkincsét tükröző új énekgyűjtemény érdekében számítunk a gyülekezetek aktivitására!