Kemenesmihályfai akadálymentes ifjúsági szálláshely


Cím:
9511 Kemenesmihályfa, Bercsényi u. 20/A
LAT: 47°17'17" N
LON: 17°06'36" E

Üzemeltető:
Kemenesmihályfai Evangélikus Egyházközség
A szálláshely üzemeltetését 2017 áprilisától az Egyházközség Gyülekezete végzi.

Szállásfoglalás:
Telefon: Kiss Ida, felügyelő +36 70/450-3382
E-mail: potor.krisztina@gmail.com

Férőhelyek száma:
30 fő, 4 szobában

Megközelíthetőség:
Vonattal: Szombathely - Sárvár felől vagy Boba - Celldömölk felől. Budapestről átszállás nélkül is elérhető.
Autóval: Celldömölköt a 8-as útról Jánosházánál északnak fordulva vagy az M1-esről Győrnél a 83-as útra fordulva Pápán keresztül érhetjük el.
Kemenesmihályfa Celldömölktől 5 km-re északnyugatra található.[részletekért kattints a térképre!]

Szolgáltatás:
Az épületben a négy lakószobán kívül négy fürdőszoba, tálalókonyha (meleg étel a környéken rendelhető), valamint egy nagy közösségi helyiség található. Szükség esetén egy betegszoba is rendelkezésre áll.
Az épület teljesen akadálymentes, kerekesszékkel járható. A fürdőszobák és a mellékhelyiségek felszereltsége lehetőséget nyújt az önellátásra kerekesszékben ülő vendégeink számára is.
Az udvaron hat személygépkocsi számára betonozott parkoló áll rendelkezésre. A házhoz tartozik egy három hold területű ősgyümölcsös is, a nagy kert kellemes zöld környezetet biztosít a táborhelynek. A táborhely kellemes hangulatát segíti az is, hogy a kertet három oldalról cserjék szegélyezik, így az természetes határral, és nem drótkerítésekkel van elszeparálva a környező ingatlanoktól. Ez a természetesség és a határtalanság érzetén kívül megfelelő nyugalmat biztosít a táborhely lakói számára. Ezen a területen szabadtéri sporthoz, játékokhoz is jut elegendő hely.

Árak:
Az aktuális árakról a fenti elérhetőségeken szerezhető bővebb információ.

Programlehetőségek:
A környék kapcsolódó turisztikai szolgáltatásai jók.

  • A falu közvetlen közelében a szálláshelytől 2 km-re Tokorcs és Kemenesmihályfa között sétarepülőtér és lovas farm van.
  • Ostffyasszonyfa felé a Pannónia Ring motorversenypálya kínál szórakozást az odalátogató vendégeknek.
  • Kemenesmihályfáról egynapos kényelmes gyalogtúra keretében elérhető a Ság-hegy, ami különleges természeti kincs, természetvédelmi terület. A Balaton felvidékre jellemző tanúhegyek különálló, legészakibb tagja, tetejéről 360°-os körpanorámával.
  • A környező településeken több strand és gyógyfürdő működik (Borgáta, Mesteri, Sárvár), valamint Celldömölk városban egy új uszoda várja egész évben vendégeit.
  • Egynapos kirándulással könnyen több jelentős idegenforgalmú város és nevezetes település is megtekinthető: Pápa, Sümeg, Sárvár, Kőszeg, Sopron, Fertőd, Győr, Pannonhalma, Ják, Egyházashetye, Szombathely, a jeli arborétum, Vasvár, stb.